Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Ναυτεργατων / 24wrh Panelladikh Apergia Naytergatwn Stis 12 Genarh 2018 Elaliberta Gr / Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική, έκρινε το πρωτοδικείο πειραιά την εξαγγελθείσα για αύριο (διαβάστε εδω) 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της πανελλήνιας ένωσης ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν) με αφορμή το νέο.

Απεργια Ναυτεργατων / 24wrh Panelladikh Apergia Naytergatwn Stis 12 Genarh 2018 Elaliberta Gr / Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική, έκρινε το πρωτοδικείο πειραιά την εξαγγελθείσα για αύριο (διαβάστε εδω) 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της πανελλήνιας ένωσης ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν) με αφορμή το νέο.. Βρεθήκαμε κοντά στους ναυτεργάτες την ημέρα της απεργίας τους για να μας περιγράψουν τις συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για να. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. «δεν κάνουμε βήμα πίσω από την απόφασή μας» Δεμένα για 48 ώρες θα παραμείνουν.

Αφού φιλοδώρησαν τους εφοπλιστές με προκλητικά προνόμια, τώρα επιχειρούν με μοιρασμένους ρόλους να φέρουν τους εργάτες της θάλασσας. Η επιτυχία της πανεργατικής απεργίας, στις 10/6, θα είναι η πρώτη απάντηση στον «πόλεμο» που κήρυξε η κυβέρνηση στους εργαζόμενους. Δεμένα για 48 ώρες θα παραμείνουν. Με καθολική συμμετοχή στη χτεσινή 24ωρη προειδοποιητική απεργία στα καράβια στο λιμάνι του πειραιά, οι ναυτεργάτες έδωσαν την πρώτη συντονισμένη απάντηση στη νέα επίθεση που εξαπολύουν εφοπλιστές και κυβέρνηση, με. Posts about απεργια ναυτεργατων written by mindthecamgr.

Symparasteketai Sthn 48wrh Apergia Twn Naytergatwn Stis 23 Flebarh 902 Mobile
Symparasteketai Sthn 48wrh Apergia Twn Naytergatwn Stis 23 Flebarh 902 Mobile from m.902.gr
Η απεργια των ναυτεργατων στισ 3 ιουλη να μετατραπει σε γενικη πολιτικη απεργια διαρκειασ για τη νικη ολων των αγωνων τησ εργατικησ ταξησ! Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση που έκανε κάθε ένα από αυτά. Με καθολική συμμετοχή στη χτεσινή 24ωρη προειδοποιητική απεργία στα καράβια στο λιμάνι του πειραιά, οι ναυτεργάτες έδωσαν την πρώτη συντονισμένη απάντηση στη νέα επίθεση που εξαπολύουν εφοπλιστές και κυβέρνηση, με. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Απεργια ναυτεργατων λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα η τριήμερη απεργία των ναυτεργατών 25 φεβρουαρίου 2021 26 φεβρουαρίου 2021 alekos2 alekos2 Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με αποτέλεσμα να παραμείνουν δεμένα τα πλοία ανοιχτού και κλειστού τύπου, στα λιμάνια της κέρκυρας και της ηγουμενίτσας. Απεργία στις 24 σεπτεμβρίου : Απεργια ναυτεργατων | μηνύματα κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης και εφοπλιστών february 24, 2021 / fileleutheros.net

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου.

Καταπτυστη δικαστικη αποφαση για την απεργια των ναυτεργατων: Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με αποτέλεσμα να παραμείνουν δεμένα τα πλοία ανοιχτού και κλειστού τύπου, στα λιμάνια της κέρκυρας και της ηγουμενίτσας. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Αφού φιλοδώρησαν τους εφοπλιστές με προκλητικά προνόμια, τώρα επιχειρούν με μοιρασμένους ρόλους να φέρουν τους εργάτες της θάλασσας. Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό, ενώ οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 και στο τραμ θα. Βολές συριζα κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Την αποτροπή ανεξέλεγκτης παρουσίας τρίτων ατόμων σε λιμάνια και καταπέλτες πλοίων. Από τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιούνται κανονικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς το μεσημέρι της πέμπτης, σε σύσκεψη των 13 ναυτεργατικών σωματείων…. Απεργια ναυτεργατων λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα η τριήμερη απεργία των ναυτεργατών 25 φεβρουαρίου 2021 26 φεβρουαρίου 2021 alekos2 alekos2 Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση που έκανε κάθε ένα από αυτά. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο. Απεργια ναυτεργατων | μηνύματα κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης και εφοπλιστών february 24, 2021 / fileleutheros.net Απεργία στις 24 σεπτεμβρίου :

«δεν κάνουμε βήμα πίσω από την απόφασή μας» Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου. Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό, ενώ οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 και στο τραμ θα. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο.

A55jsfzwzwwwhm
A55jsfzwzwwwhm from i1.prth.gr
Βρεθήκαμε κοντά στους ναυτεργάτες την ημέρα της απεργίας τους για να μας περιγράψουν τις συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για να. Posts about απεργια ναυτεργατων written by mindthecamgr. Τι προβλέπει το εργασιακό νομοσχέδιο. Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική, έκρινε το πρωτοδικείο πειραιά την εξαγγελθείσα για αύριο (διαβάστε εδω) 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της πανελλήνιας ένωσης ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν) με αφορμή το νέο. Το λιμεναρχείο κέρκυρας, προς αποφυγή ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού, την πέμπτη, ημέρα της απεργίας των ναυτεργατών, καλεί τους πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν ακτοπλοϊκά, να απευθυνθούν στα πρακτορεία και το. 48ωρη απεργια των ναυτεργατων διαβάστε περισσότερα. Νέα απεργία των ναυτεργατών την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. «δεν κάνουμε βήμα πίσω από την απόφασή μας»

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Την αποτροπή ανεξέλεγκτης παρουσίας τρίτων ατόμων σε λιμάνια και καταπέλτες πλοίων. Από τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιούνται κανονικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς το μεσημέρι της πέμπτης, σε σύσκεψη των 13 ναυτεργατικών σωματείων…. Posts about απεργια ναυτεργατων written by mindthecamgr. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση που έκανε κάθε ένα από αυτά. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με αποτέλεσμα να παραμείνουν δεμένα τα πλοία ανοιχτού και κλειστού τύπου, στα λιμάνια της κέρκυρας και της ηγουμενίτσας. Απεργία στις 24 σεπτεμβρίου : Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Συνεργοί στο χτύπημα των ναυτεργατών. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην «πανεθνική ημέρα δράσης» και την 24ωρη απεργία της γσεε ( gsee.gr) την τετάρτη 30. Με καθολική συμμετοχή στη χτεσινή 24ωρη προειδοποιητική απεργία στα καράβια στο λιμάνι του πειραιά, οι ναυτεργάτες έδωσαν την πρώτη συντονισμένη απάντηση στη νέα επίθεση που εξαπολύουν εφοπλιστές και κυβέρνηση, με.

Συνεργοί στο χτύπημα των ναυτεργατών. 48ωρη απεργια των ναυτεργατων διαβάστε περισσότερα. Βρεθήκαμε κοντά στους ναυτεργάτες την ημέρα της απεργίας τους για να μας περιγράψουν τις συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για να. «δεν κάνουμε βήμα πίσω από την απόφασή μας» Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Kri8hke Paranomh H Ayrianh Apergia Twn Naytergatwn
Kri8hke Paranomh H Ayrianh Apergia Twn Naytergatwn from i1.prth.gr
Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην «πανεθνική ημέρα δράσης» και την 24ωρη απεργία της γσεε ( gsee.gr) την τετάρτη 30. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων, έπειτα από έκτακτη. Απεργια ναυτεργατων λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα η τριήμερη απεργία των ναυτεργατών 25 φεβρουαρίου 2021 26 φεβρουαρίου 2021 alekos2 alekos2 Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου. Βρεθήκαμε κοντά στους ναυτεργάτες την ημέρα της απεργίας τους για να μας περιγράψουν τις συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για να. Με καθολική συμμετοχή στη χτεσινή 24ωρη προειδοποιητική απεργία στα καράβια στο λιμάνι του πειραιά, οι ναυτεργάτες έδωσαν την πρώτη συντονισμένη απάντηση στη νέα επίθεση που εξαπολύουν εφοπλιστές και κυβέρνηση, με. Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική, έκρινε το πρωτοδικείο πειραιά την εξαγγελθείσα για αύριο (διαβάστε εδω) 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της πανελλήνιας ένωσης ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν) με αφορμή το νέο. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου.

Η απεργια των ναυτεργατων στισ 3 ιουλη να μετατραπει σε γενικη πολιτικη απεργια διαρκειασ για τη νικη ολων των αγωνων τησ εργατικησ ταξησ!

Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων, έπειτα από έκτακτη. Βολές συριζα κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. 48ωρη απεργια των ναυτεργατων διαβάστε περισσότερα. Με καθολική συμμετοχή στη χτεσινή 24ωρη προειδοποιητική απεργία στα καράβια στο λιμάνι του πειραιά, οι ναυτεργάτες έδωσαν την πρώτη συντονισμένη απάντηση στη νέα επίθεση που εξαπολύουν εφοπλιστές και κυβέρνηση, με. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Η επιτυχία της πανεργατικής απεργίας, στις 10/6, θα είναι η πρώτη απάντηση στον «πόλεμο» που κήρυξε η κυβέρνηση στους εργαζόμενους. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη. Απεργια ναυτεργατων λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα η τριήμερη απεργία των ναυτεργατών 25 φεβρουαρίου 2021 26 φεβρουαρίου 2021 alekos2 alekos2 Τι προβλέπει το εργασιακό νομοσχέδιο. Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό, ενώ οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 και στο τραμ θα. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο. Από τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιούνται κανονικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς το μεσημέρι της πέμπτης, σε σύσκεψη των 13 ναυτεργατικών σωματείων…. Αφού φιλοδώρησαν τους εφοπλιστές με προκλητικά προνόμια, τώρα επιχειρούν με μοιρασμένους ρόλους να φέρουν τους εργάτες της θάλασσας.

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό, ενώ οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 και στο τραμ θα απεργια. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων, έπειτα από έκτακτη.